Szállítási tudnivalók

 

 

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 6 900 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha már regisztráltál, akkor kérjük lépj be és vásárolj, ha pedig még nem, akkor az első vásárlásod során is regisztrálhatsz!

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

6 900 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0 – 6 900 Ft rendelési összegig 890-990 Ft (bruttó)

  1. Belföldi házhozszállítással: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást, 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.
  2. GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.

A nem regisztrált vásárlóink számára a kedvezményes kiszállítási ár nem elérhető, így a kiszállítás ára 990 Ft (bruttó).


 

Kényelmed érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheted át megrendeléseidet:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A betuteszta.com-on megrendelt könyvcsomagjaidat lehetőséged van személyesen átvenni az alábbi helyszíneken. INGYENES átvételt biztosítunk, ha a Betűtészta Mesekönyvboltban vagy a Book24.hu törökbálinti személyes átvételi pontján szeretnéd átvenni csomagodat, minden egyéb átvételi pontra való szállítás díja bruttó 190 Ft.

Book24.hu Iroda  

Figyelem! Az átvételi pontunk 2017. december 23. és 2018. január 1. között zárva tart.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet

Nyitva tartás:
Hétfő: 12 -16 óráig
Kedd: 10-16 óráig
Szerda: 10-16 óráig
Csütörtök: 10-16 óráig 
Péntek: 10-12 órá

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület

Nyitva tartás:
munkanapokon: 8.00-16.00

Book24.hu Könyvkuckó Mammut


Mammut I. minusz 1.szint, mozgólépcső alatt
1024 Budapest Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 12.00 - 20.00, Szombat 10.00 - 20.00

Vasárnap: Zárva 

 

Bioenergetic Kiadó - Új címre költöztünk!

 

1132 Budapest, Váci út 34. IV. em.2.
 
Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 8:30-16:30, péntek: 8:30-14:30
 

 

 

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-18:00, SZombat: zárva

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.

Nyitva tartás: 
Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00


Betűtészta Mesekönyvbolt

2092 Budakeszi, Fő utca 115.

Nyitva tartás:
Hétfő-Pénetek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00 

 

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többlet költség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költség, melynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg Szolgáltatónál marad. Amennyiben nem fedezi a csomag kifizetett értéke a Szolgáltató költségét, abban az esetben Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

házhozszállítás díja belföldre bruttó 990 Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink kedvezményesen, bruttó 890 Ft-os áron vehetik igénybe a szállítást.

Csomagpontra kért kézbesítés esetén bruttó 990,- Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink számára kedvezményes, bruttó 890 Ft / csomag / cím áron biztosítjuk a szolgáltatást.

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem