Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Szállítási tudnivalók

 

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 6 900 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha már regisztráltál, akkor kérjük lépj be és vásárolj, ha pedig még nem, akkor az első vásárlásod során is regisztrálhatsz!

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

6 900 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0 – 6 900 Ft rendelési összegig 890-990 Ft (bruttó)

  1. Belföldi házhozszállítással: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást, 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.
  2. GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 890 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást 990 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.

A nem regisztrált vásárlóink számára a kedvezményes kiszállítási ár nem elérhető, így a kiszállítás ára 990 Ft (bruttó).


 

Kényelmed érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheted át megrendeléseidet:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A betuteszta.com-on megrendelt könyvcsomagjaidat lehetőséged van személyesen átvenni az alábbi helyszíneken. INGYENES átvételt biztosítunk, ha a Betűtészta Mesekönyvboltban vagy a Book24.hu törökbálinti személyes átvételi pontján szeretnéd átvenni csomagodat, minden egyéb átvételi pontra való szállítás díja bruttó 190 Ft.

Figyelem! 2017. október 2-től két új átvételi pontunk elérhető: az Álomgyár Könyvesbolt és a CD Galaxis szaküzlet!

Book24.hu Iroda
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet

Nyitva tartás:
Hétfő: 12 -16 óráig
Kedd: 10-16 óráig
Szerda: 10-16 óráig
Csütörtök: 10-16 óráig 
Péntek: 10-12 óráig

Book24.hu Raktár 
2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület

Nyitva tartás:
munkanapokon: 8.00-16.00

Book24.hu Könyvkuckó Mammut
Mammut I. fölszint, mozgólépcső alatt
1024 Budapest Lövőház utca 2-6.

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00 - 21:00; Vasárnap: 10:00 - 18:00

Bioenergetic Kiadó
1132 Budapest, Váci út 34. IV. em. 2. / 85. kapucsengő

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8:30-16:30, Péntek: 8:30 - 14:30 óráig

Álomgyár Könyvesbolt
1072 Budapest, Rákóczi út 42.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-19:00, SZombat: 10:00-15:00

CD Galaxis szaküzlet
1088 Budapest, Múzeum körút 10.

Nyitva tartás: 
Hétfő-Péntek 9:30 - 18:00

Betűtészta Mesekönyvbolt
2092 Budakeszi, Fő utca 115.

Nyitva tartás:
Hétfő-Pénetek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00

 

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többlet költség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költség, melynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg Szolgáltatónál marad. Amennyiben nem fedezi a csomag kifizetett értéke a Szolgáltató költségét, abban az esetben Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

házhozszállítás díja belföldre bruttó 990 Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink kedvezményesen, bruttó 890 Ft-os áron vehetik igénybe a szállítást.

Csomagpontra kért kézbesítés esetén bruttó 990,- Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink számára kedvezményes, bruttó 890 Ft / csomag / cím áron biztosítjuk a szolgáltatást.

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem