Szállítási tudnivalók

 

 

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 6 900 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha már regisztráltál, akkor kérjük lépj be és vásárolj, ha pedig még nem, akkor az első vásárlásod során is regisztrálhatsz!

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

6 900 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0 – 6 900 Ft rendelési összegig előre utalás esetén: 990 Ft (bruttó), utánvét esetén: a szállítási költségen felül +500 Ft (bruttó)

Bankszámlaszámunk: Betűtészta Kft. 10403095-50515754-71861007 K&H Bank

A közleményben kérjük tüntessék fel a rendelés azonosítót!

 

Kényelmed érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheted át megrendeléseidet:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A betuteszta.com-on megrendelt könyvcsomagjaidat lehetőséged van személyesen átvenni az alábbi helyszíneken. INGYENES átvételt biztosítunk, ha a Betűtészta Mesekönyvboltban.

 

 


Betűtészta Mesekönyvbolt

2092 Budakeszi, Fő utca 115.

Nyitva tartás:
Hétfő-Pénetek: 9:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00 

 

 

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

házhozszállítás díja belföldre bruttó 990 Ft / csomag / cím, utánvéttel: szállítási költség +500 Ft/csomag/cím.

Csomagpontra kért kézbesítés esetén bruttó 990,- Ft / csomag / cím.

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem