Betűtészta hűségprogram szabályzata

 

Kedves Vásárlónk!

Köszöntjük a Betűtészta Könyváruházban és szeretettel üdvözöljük törzsvásárlóink között.

A Betűtészta Hűségprogram használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Mi az a Betűtészta Hűségprogram?

A Betűtészta Hűségprogram a Betűtészta Könyváruház (betuteszta.com) törzsvásárlói kedvezményprogramja.

Hogyan vehető igénybe a Betűtészta Hűségprogram nyújtotta kedvezmény?

A Betűtészta Hűségprogramban való részvétel regisztrációhoz kötött. Amennyiben a Vásárló a Betűtészta Könyváruház regisztrációs oldalán megadja a felhasználói adatokat, azaz regisztrál az oldalon, automatikusan jogosulttá válik a Betűtészta Hűségprogram nyújtotta kedvezményre.

A regisztrálás során szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse a regisztrációs adatlapot. A kitöltéssel elfogadja a Betűtészta Hűségprogramjának szabályzatát.

Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal és automatikusan megtörténik. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.

A kedvezményeket a Betűtészta Könyváruházban található termékekre, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.

ségprogram 15 százalékos kedvezménye regisztráció után vehető igénybe.

A hűségprogram kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós anyagokon, akciós szabályzatokban külön említésre kerül.

A regisztrációs adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Betűtészta Hűségprogramjának a Szabályzatában leírtakat. A regisztrációs adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a Betűtészta Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a Betűtészta Kft. és az üzemeltető BOOK24 Zrt. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Betűtészta Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni, beleértve a kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, az üzemeltető BOOK24 Zrt. jogosult azt a nyilvántartásból törölni és a Hűségprogram használatát letiltani.

A Betűtészta Kft. jogosult a Hűségprogramjának a szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, megváltoztatni, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a betuteszta.com könyváruház weboldalán.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

 

Adatok kezelése és védelme:

A regisztrációs adatlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a Betűtészta Kft. megbízásából a BOOK24 Zrt. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a Betűtészta Hűségprogram működtetése, a vásárlói igények jobb kiszolgálása, a Vásárlónk hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a Betűtészta Kft., illetve az üzemeltető BOOK24 Zrt., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

 

Felelősség:

A Betűtészta Kft. és a BOOK24 Zrt. nem felel a Hűségprogrammal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a regisztráció során megadott adatok belépési adatok (emailcím + jelszó) elvesztése, ellopása, megsemmisülése miatti károkért.

Betűtészta Ügyfélszolgálat:

További kérdésekben a Betűtészta Könyváruház Ügyfélszolgálata készséggel áll szíves rendelkezésükre.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem