UNIKÁLIS UNIKORNIS-TÖRTÉNET

Hahaha, butus kis Uni!

Hisz mindenki tudja, hogy kislányok

nem léteznek. Az egész csak kitaláció!”

Fordított mese egy kis egyszarvúról, Uniról, aki egy kislányról, egy valódi kislányról álmodik, egy igazi legjobb barátról, akivel minden idejét eltölthetné. Az unikornis hisz abban, hogy kislányok valóban léteznek! Álma pedig valóra válik, hiszen él egy csodálatos kislány a nagy univerzumban, aki épp arra vár, hogy találkozzon álmai legjobb barátjával, a fénylő sörényű, bíborszemű, aranyló patájú unikornis-lánnyal. Ez a kislány lehet, hogy pont a te öledben ül!

Brigette Barrager illusztrációinak köszönhetően, ez a könyv valóban eltér minden más, korábbi unikornisos könyvtől. A lélegzetállítóan gyönyörű, visszafogott színekkel megrajzolt, magával ragadó történet olyan kislányoknak szól, akik varázslatos lényekről álmodoznak, és nap, mint nap eljátszanak a gondolattal, hogy milyen lenne varázserővel bírni, szivárványon csúszdázni, vagy egy unikornis hátán ülni, aki történetesen a legjobb barátjuk.

Kár, hogy idővel szétválasztjuk a képzelet, az álmok világát a valóságtól, és így egy csomó varázslattól és csodától fosztjuk meg magunkat. Biztassuk gyermekeinket, hogy merjenek hinni az álmaikban, őrizzük meg számukra a mesék varázslatos világát minél tovább.

Az Uni, az unikornis a New York Times bestseller listáján megjelenésekor egyből tízedik lett, az Amazon 2014-ben korosztályában az első 20 könyv közé választotta.

Amy Krouse Rosenthal több mint 30 gyerekkönyv és számos felnőtt könyv szerzője, rövidfilmeket készít, és rádiós műsort vezet. Rendszeres előadója TED-konferenciáknak, az egyetlen írónő, aki egy évben három könyvével is felkerült a Legjobb Családi Mesekönyvek listájára. Három gyermek édesanyja, Chicagóban él.

Brigette Barrager, mielőtt szabadúszó illusztrátor lett, a Pixar and Walt Disney animációs stúdiókban kezdte pályafutását. Azóta a legnagyobb amerikai kiadóknak dolgozik. Az Uni, az unikornisról így vall: „Nehéz szavakba öntenem, mennyire szeretem ezt a történetet, és milyen hálás vagyok, hogy szabad kezet kaptam az illusztráláskor.”

 

Uni, az unikornis

Szerző: Amy Krouse Rosenthal

Illusztrátor: Brigette Barrager

Betűtészta Könyvek, 2016

2990Ft

ITT tudod megvásárolni kedvezményesen!

További cikkek

Megjelent legújabb könyvünk!

Megjelent a József Attila-díjas KISS OTTÓ legújabb könyve: A PIROS TENGERALATTJÁRÓ. Készen álltok egy óceánátszelő, bálnamentő, eszkimó barátokat szerző kalandra egy hordóból eszkábált, piros tengeralattjáróval? Tartsatok Lucával, Dominikkel, Beton tatával, Turbó mamával és Cicuskámmal földön-vízen át Grönlandig és vissza - Orosz Annabella illusztrációival szemet-lelket gyönyörködtető utazásban lesz részetek!

Tovább
Nyári nyitva tartás

Szeretjük a változatosságot! Ezért most, hogy már jól megszoktátok átmeneti nyitva tartásunkat, változtatunk kicsit rajta...
Június 15-től nyár végéig HÉTKÖZNAPOKON 10-18 ÓRÁIG, SZOMBATONKÉNT 10-13 ÓRÁIG várunk titeket sok szeretettel, és persze temérdek könyv és játékújdonsággal.
Vége a digitális tanévnek, indulhat a NEM DIGITÁLIS VAKÁCIÓ, az élményhalmozás, jöhetnek a jobbnál jobb nyári olvasmányok!

Tovább
Kerti ablakos átvevő ponttá alakulunk (átmenetileg)...

2020. május 6-ától a Betűtészta átvételi ponttá alakul. Add le megrendelésed Facebook üzenetben, vagy a 06306317610-es telefonszámon, vagy a konyvesbolt@betuteszta.com e-mail címen, mi pedig összekészítjük a kiválasztott mesekönyvet, Djeco játékot, felnőtt regényt, hangos könyvet, Mayer szörpöt, kézműves ékszert. Dél és 15 óra között átveheted az összekészített pakkodat az udvarunk felöli ablakon keresztül. Kérünk, te is viselj maszkot, és kártyával fizess.

Szeretettel várunk!

Tovább
Találj ki!

Hogy lesz egy unalmasnak ígérkező osztálykirándulásból félelmetesen izgalmas szabadulós játék? Úgy, hogy az osztály nyolc különc tagja mondvacsinált vagy valós indokkal lemarad az éjszakai túráról. A lepukkant kastélyszállóban töltik az éjszakát, ahol hamar a bogaras gondnok mesterien őrült játékának szereplőivé válnak. Ők nyolcan véletlenül lettek egy csapat, de hajnalig – ha szeretnék, ha nem – össze kell tartaniuk, mielőtt a többiek visszaérnek.  

Különleges könyv született: a könyv nyolc főszereplőjét megszólaltató nyolc író közös munkája. Ők nyolcan nem véletlenül lettek egy csapat, szívvel-lélekkel írták ezt a könyvet.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem