Megjelent legújabb könyvünk!

Megjelent a József Attila-díjas KISS OTTÓ legújabb könyve: A PIROS TENGERALATTJÁRÓ. Készen álltok egy óceánátszelő, bálnamentő, eszkimó barátokat szerző kalandra egy hordóból eszkábált, piros tengeralattjáróval? Tartsatok Lucával, Dominikkel, Beton tatával, Turbó mamával és Cicuskámmal földön-vízen át Grönlandig és vissza - Orosz Annabella illusztrációival szemet-lelket gyönyörködtető utazásban lesz részetek!

A József Attila-díjas Kiss Ottó legutolsó könyvének megjelenése óta négy év telt el, de megérte várni. Legújabb, közel 150 oldalas mesés kalandregénye, A PIROS TENGERALATTJÁRÓ, talán a legjobbkor jelenik meg. A könyv a bezártságból szakítja ki kis olvasóit, egy kontinenseken átívelő utazás történetével. Hiszen melyik gyerek ne vágyna, vagy talán már gondolt is arra, hogy milyen jó lenne, ha nagypapájával egy hordóból tengeralattjárót építenének, és kiszabadulnának a hétköznapokból, felfedezhetnék a világot szabadon, lehetetlent nem ismerve?
Orosz Annabella grafikus lélegzetelállító illusztrációit nézegetve azt érezzük, hogy valóban a kaland részesei vagyunk mi is. Csodálatos hangvételű mese született kontinenseken átívelő barátságról, egy életre szóló emléket adó utazásról. Tartsatok Lucával, Dominikkel, Beton tatával, Turbó mamával és Cicuskámmal földön-vízen át Grönlandig és vissza!
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól első, önálló olvasásig

További cikkek

Megjelent a MEDVERS!
Nyulász Péter Medvers című beszédfejlesztő verses-mondókás könyve reggeli ébredésről, kétláb-erős motorozásról, vadasparkozásról, csettintésről, testrészekről, medvékről rímel ritmusosan. Az illusztrációk Schall Eszter munkái.
Szeressétek annyira, mint az első két részt!
Már megjelent: Babagombóc, Morzsa kutya
Tovább
Nyári nyitva tartás

Szeretjük a változatosságot! Ezért most, hogy már jól megszoktátok átmeneti nyitva tartásunkat, változtatunk kicsit rajta...
Június 15-től nyár végéig HÉTKÖZNAPOKON 10-18 ÓRÁIG, SZOMBATONKÉNT 10-13 ÓRÁIG várunk titeket sok szeretettel, és persze temérdek könyv és játékújdonsággal.
Vége a digitális tanévnek, indulhat a NEM DIGITÁLIS VAKÁCIÓ, az élményhalmozás, jöhetnek a jobbnál jobb nyári olvasmányok!

Tovább
Kerti ablakos átvevő ponttá alakulunk (átmenetileg)...

2020. május 6-ától a Betűtészta átvételi ponttá alakul. Add le megrendelésed Facebook üzenetben, vagy a 06306317610-es telefonszámon, vagy a konyvesbolt@betuteszta.com e-mail címen, mi pedig összekészítjük a kiválasztott mesekönyvet, Djeco játékot, felnőtt regényt, hangos könyvet, Mayer szörpöt, kézműves ékszert. Dél és 15 óra között átveheted az összekészített pakkodat az udvarunk felöli ablakon keresztül. Kérünk, te is viselj maszkot, és kártyával fizess.

Szeretettel várunk!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem