MEGJELENT A PLÁZAFOGLYOK

Képzelj el egy filmet, amiben az összes kedvenc színészed szerepel. Megvan? Akkor most képzelj el egy regényt, amit az összes kedvenc íród írt. Igen, egyszerre.

A címe: Plázafoglyok

 

A történetnek hét elbeszélője van, hét kamasz, vagy fiatal felnőtt. Hét, egymástól teljesen eltérő személyiség. A cselekményt ők mondják el, egymást váltva, ezért színes, változatos az elbeszélői hang. Mire megszokod az egyiket, már jön is a másik, nincs időd pihenni olvasóként sem.

Maga a sztori is rengeteg meglepetést tartogat: a kihalt plázában egymást érik a megoldandó feladatok, amikkel ki-ki a maga vérmérséklete szerint birkózik meg. Valahogy ki kell jutniuk a csapdából, lehetőleg élve. A pláza, sok kamasz kedvenc helyszínéből a felnőttkori beavatás helyszínévé válik. Össze kell fogniuk egy olyan ügyben, amiben lehetetlennek tűnik jó döntést hozni.

Sikerül megfejteniük, mi a küldetésük? Sikerül megtörniük egy az ősi átkot? Sikerül megküzdeniük a helyzettel és önmagukkal? Kijutnak mind élve? Ezekre a kérdésekre megkapod a választ, ha elolvasod a Plázafoglyokat!

 

Szerzők:

Csurgó Csaba

Kalapos Éva

Mészöly Ágnes

Miklya Luzyányi Mónika

Molnár Krisztina Rita

Sohonyai Edit

Turbuly Lilla

Betűtészta kiadó, 2018

További cikkek

Megjelent legújabb könyvünk!

Megjelent a József Attila-díjas KISS OTTÓ legújabb könyve: A PIROS TENGERALATTJÁRÓ. Készen álltok egy óceánátszelő, bálnamentő, eszkimó barátokat szerző kalandra egy hordóból eszkábált, piros tengeralattjáróval? Tartsatok Lucával, Dominikkel, Beton tatával, Turbó mamával és Cicuskámmal földön-vízen át Grönlandig és vissza - Orosz Annabella illusztrációival szemet-lelket gyönyörködtető utazásban lesz részetek!

Tovább
Nyári nyitva tartás

Szeretjük a változatosságot! Ezért most, hogy már jól megszoktátok átmeneti nyitva tartásunkat, változtatunk kicsit rajta...
Június 15-től nyár végéig HÉTKÖZNAPOKON 10-18 ÓRÁIG, SZOMBATONKÉNT 10-13 ÓRÁIG várunk titeket sok szeretettel, és persze temérdek könyv és játékújdonsággal.
Vége a digitális tanévnek, indulhat a NEM DIGITÁLIS VAKÁCIÓ, az élményhalmozás, jöhetnek a jobbnál jobb nyári olvasmányok!

Tovább
Kerti ablakos átvevő ponttá alakulunk (átmenetileg)...

2020. május 6-ától a Betűtészta átvételi ponttá alakul. Add le megrendelésed Facebook üzenetben, vagy a 06306317610-es telefonszámon, vagy a konyvesbolt@betuteszta.com e-mail címen, mi pedig összekészítjük a kiválasztott mesekönyvet, Djeco játékot, felnőtt regényt, hangos könyvet, Mayer szörpöt, kézműves ékszert. Dél és 15 óra között átveheted az összekészített pakkodat az udvarunk felöli ablakon keresztül. Kérünk, te is viselj maszkot, és kártyával fizess.

Szeretettel várunk!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem