MEGJELENT A PLÁZAFOGLYOK

Képzelj el egy filmet, amiben az összes kedvenc színészed szerepel. Megvan? Akkor most képzelj el egy regényt, amit az összes kedvenc íród írt. Igen, egyszerre.

A címe: Plázafoglyok

 

A történetnek hét elbeszélője van, hét kamasz, vagy fiatal felnőtt. Hét, egymástól teljesen eltérő személyiség. A cselekményt ők mondják el, egymást váltva, ezért színes, változatos az elbeszélői hang. Mire megszokod az egyiket, már jön is a másik, nincs időd pihenni olvasóként sem.

Maga a sztori is rengeteg meglepetést tartogat: a kihalt plázában egymást érik a megoldandó feladatok, amikkel ki-ki a maga vérmérséklete szerint birkózik meg. Valahogy ki kell jutniuk a csapdából, lehetőleg élve. A pláza, sok kamasz kedvenc helyszínéből a felnőttkori beavatás helyszínévé válik. Össze kell fogniuk egy olyan ügyben, amiben lehetetlennek tűnik jó döntést hozni.

Sikerül megfejteniük, mi a küldetésük? Sikerül megtörniük egy az ősi átkot? Sikerül megküzdeniük a helyzettel és önmagukkal? Kijutnak mind élve? Ezekre a kérdésekre megkapod a választ, ha elolvasod a Plázafoglyokat!

 

Szerzők:

Csurgó Csaba

Kalapos Éva

Mészöly Ágnes

Miklya Luzyányi Mónika

Molnár Krisztina Rita

Sohonyai Edit

Turbuly Lilla

Betűtészta kiadó, 2018

További cikkek

Megjelent a MEDVERS!
Nyulász Péter Medvers című beszédfejlesztő verses-mondókás könyve reggeli ébredésről, kétláb-erős motorozásról, vadasparkozásról, csettintésről, testrészekről, medvékről rímel ritmusosan. Az illusztrációk Schall Eszter munkái.
Szeressétek annyira, mint az első két részt!
Már megjelent: Babagombóc, Morzsa kutya
Tovább
Megjelent legújabb könyvünk!

Megjelent a József Attila-díjas KISS OTTÓ legújabb könyve: A PIROS TENGERALATTJÁRÓ. Készen álltok egy óceánátszelő, bálnamentő, eszkimó barátokat szerző kalandra egy hordóból eszkábált, piros tengeralattjáróval? Tartsatok Lucával, Dominikkel, Beton tatával, Turbó mamával és Cicuskámmal földön-vízen át Grönlandig és vissza - Orosz Annabella illusztrációival szemet-lelket gyönyörködtető utazásban lesz részetek!

Tovább
Nyári nyitva tartás

Szeretjük a változatosságot! Ezért most, hogy már jól megszoktátok átmeneti nyitva tartásunkat, változtatunk kicsit rajta...
Június 15-től nyár végéig HÉTKÖZNAPOKON 10-18 ÓRÁIG, SZOMBATONKÉNT 10-13 ÓRÁIG várunk titeket sok szeretettel, és persze temérdek könyv és játékújdonsággal.
Vége a digitális tanévnek, indulhat a NEM DIGITÁLIS VAKÁCIÓ, az élményhalmozás, jöhetnek a jobbnál jobb nyári olvasmányok!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem